Tel.: 03 500 96 95
Contacteer ons
Ontdek meer dan een onthaalmoeder bij Kiddy-Boel Wilrijk

Een zoektocht gestart naar een onthaalmoeder, denk aan Kiddy-Boel.

Onthaalmoeder wilrijk

Als kinderdagverblijf in Wilrijk bieden wij nog meer service op maat aan dan een onthaalmoeder. Uiteraard geven wij uw kinderen dezelfde zorgen en warmte dan een onthaalmoeder maar bij Kiddy-Boel komen de kinderen terecht in een opvangruimte die op maat is van hun jonge leefwereld.

Een onthaalmoeder vangt de kindjes bij haar thuis op terwijl Kiddy-Boel in Wilrijk gebruik maakt van een aparte babykamer waar de kleinste meisjes en jongens ontspannen kunnen slapen en eten. Vanaf één jaar mogen ze een andere kamer ontdekken waar ze zich volledig zullen uitleven. Natuurlijk moeten ze buiten spelen en dat is perfect mogelijk in onze grote tuin. Kiddy-Boel vangt trouwens kinderen op van drie maanden tot drie jaar.

Net als een onthaalmoeder gaan wij als kinderdagverblijf in Wilrijk voor een gezonde levensstijl, zeker op deze jonge leeftijd van onze prinsjes en prinsesjes. Iedere dag bereiden wij verse maaltijden. De menu’s zijn afwisselend om voor een gevarieerd eetpatroon te zorgen. Deze dagverse maaltijden zitten in de dagprijs van 28 euro inbegrepen net als de pampers.

In tegenstelling tot een onthaalmoeder zijn wij bij Kiddy-Boel in Wilrijk steeds met minstens twee kinderverzorgsters aanwezig om uw kinderen vrolijk en met alle goede zorgen de dag te laten doorbrengen. Onze deuren staan iedere werkdag open van 7.30 tot 18 uur.

De opvangzorgen van een onthaalouder en nog zoveel meer service bij Kiddy-Boel in Wilrijk:

  • met aangepaste speelruimte per leeftijd
  • minstens twee kinderverzorgsters zorgen voor uw kleinste
  • een fiscaal attest voor uw belastingen kunnen wij u bezorgen

De beste zorgen van een onthaalmoeder en dit in kindvriendelijke ruimten vindt u nu bij Kiddy-Boel in Wilrijk.

Contacteer ons! 03 500 96 95