Tel.: 03 500 96 95
Contacteer ons
Het kinderdagverblijf van uw dromen, vindt u bij Kiddy-Boel in Wilrijk.

Bij Kiddy-Boel staan uw kindjes altijd op de eerste plaats!

Een geschikt kinderdagverblijf vinden dat het van u overneemt als u moet gaan werken, is een zorg voor vele ouders. Met Kiddy-Boel uit Wilrijk hoeft u alvast niet verder meer te zoeken. U kan uw zoon of dochter zonder kopzorgen bij ons achterlaten. Kiddy-Boel is al drie jaar uw kinderdagverblijf in Wilrijk.

Wij zijn een zelfstandige kinderopvang dat een attest van toezicht heeft van Kind & Gezin. Het gevolg is dat wij u als ouder ieder jaar een fiscaal attest kunnen afleveren voor de belastingen. Verder staat uiteraard de jeugd centraal. Als kinderdagverblijf in Wilrijk beschikken wij over perfect uitgeruste ruimtes voor de kinderen. Voor de baby’s is er de babyruimte waar ze maximaal van de rust kunnen genieten. Vanaf één jaar zijn de kinderen welkom in de andere speelkamer om zich uit te leven. Met onze ligging in Wilrijk bevindt ons kinderdagverblijf zich dicht tegen de stad maar dankzij onze grote tuin hebben wij een extra troef om de kleinsten van de buitenlucht te laten genieten.

Bij Kiddy-Boel rekenen wij een dagprijs aan van 28 euro. In deze prijs zitten onder andere de pampers maar ook de dagverse maaltijden die wij als kinderverzorgsters met veel liefde bereiden. In ons kinderdagverblijf voor de regio Wilrijk zetten wij dan ook hard in op een gevarieerd menu. Voor de openingsuren zijn wij iedere weekdag bereikbaar van 7.30 tot 18 uur.

Kinderdagverblijf Kiddy-Boel uit Wilrijk telt vele voordelen:

  • mooi aangepaste kamers
  • grote en veilige tuin voor uren speelplezier
  • versbereide maaltijden

Maak nu een afspraak bij Kiddy-Boel in Wilrijk en zie ze de vele troeven van ons kinderdagverblijf

Contacteer ons! 03 500 96 95