Tel.: 03 500 96 95
Contacteer ons
Vindt de goede zorgen van een dagmoeder bij Kiddy-Boel in Wilrijk.

Kiddy-Boel wordt de tweede thuis voor uw kindjes!

Dagmoeder wilrijk

Kiddy-Boel uit Wilrijk is sinds drie jaar een vaste waarde als kinderdagverblijf. Met drie kinderverzorgsters of dagmoeders stellen wij alles in het werk dat uw kinderen zich optimaal voelen in onze kindvriendelijke omgeving. Meer als een dagmoeder, die kinderen bij zich thuis opvangt, bieden wij in Wilrijk ruime slaap- en speelkamers aan voor kinderen van drie maanden tot drie jaar.

In de babyruimte is de ideale sfeer gecreëerd voor baby’s die nog vaak hun dutje moeten doen. De kinderen die één jaar en ouder zijn, mogen ravotten in een andere kamer die ingericht is op hun maat. Als een goede dagmoeder bereiden wij in Kiddy-Boel Wilrijk alle dagen verse maaltijden voor de kinderen. Wij staan voor gevarieerde maaltijden zodat uw kinderen de kans krijgen om alles te leren eten.

Onze dagprijs bedraagt 28 euro en hierin zijn de dagverse maaltijden en de pampers inbegrepen. Om van de buitenlucht te genieten beschikken wij over een grote tuin. Voor onze diensten als dagmoeder in Wilrijk heeft Kiddy-Boel een attest van toezicht van Kind & Gezin. Op die manier is het mogelijk dat ouders jaarlijks een fiscaal attest kunnen verkrijgen voor de belastingen.

De fijne zorgen van een dagmoeder bij Kiddy-Boel in Wilrijk hebben vele voordelen:

  • aangepaste ruimtes voor de kinderen
  • dagverse en gezonde maaltijden
  • drie kinderverzorgsters waken over uw kinderen
  • iedere weekdag open van 7.30 tot 18 uur

Zoek niet langer zuchtend naar de goede zorgen van een dagmoeder, Kiddy-Boel in Wilrijk heeft alle capaciteiten in huis. 

Contacteer ons! 03 500 96 95