Tel.: 03 500 96 95
Contacteer ons
Kiddy-Boel geeft u kinderen alles wat ze verdienen!

Zoek niet langer naar een geschikte creche, met Kiddy-Boel in Wilrijk hebt u ze gevonden.

Creche wilrijk

De ideale creche in de omgeving van Wilrijk om uw kinderen dagelijks af te zetten, ontdekt u ongetwijfeld in Kiddy-Boel. Dit kinderdagverblijf bestaat ondertussen drie jaar en wordt met veel passie voor opvoeding geleid door Evelyn Alpaerts. Samen met haar twee medewerkers doet ze er alles aan dat uw oogappels zich meteen thuis voelen.

Kiddy-Boel kan als creche in Wilrijk maximum veertien kinderen opvangen. Ze zijn alle werkdagen welkom van 7.30 tot 18 uur. Voor de baby’s hebben wij een mooie babyruimte waar ze zalig kunnen slapen om energie op te doen voor hun verdere toekomst. Vanaf één jaar kunnen de kinderen in een andere zaal om zich helemaal uit te leven. En bij goed weer is er de grote tuin om de wereld verder op een veilige manier te ontdekken.

Voor 28 euro per dag willen wij met onze creche in het Antwerpse district Wilrijk voor een stevige service zorgen naar de ouders toe. De pampers zijn inbegrepen in de prijs en bij Kiddy-Boel staan wij voor dagverse maaltijden. Als zelfstandige kinderopvang hebben wij een attest van toezicht van Kind & Gezin waardoor ouders mogen rekenen op een jaarlijks fiscaal attest voor de belastingen.

Uw kind zal een zorgeloze tijd doorbrengen in de creche Kiddy-Boel van Wilrijk dankzij:

  • de goede zorgen van de drie kinderverzorgsters
  • aangepaste speel- en rustruimten voor leeftijden van drie maanden tot drie jaar
  • gevarieerde menu’s
  • een prachtige tuin om buiten te spelen

Ga nu langs bij Kiddy-Boel in Wilrijk en ontdek meteen de perfecte creche voor uw zoon of dochter.

Contacteer ons! 03 500 96 95